De veertigdagentijd voor gezinnen

Gezinsboekje

Gezinsboekje bij de kalender

De veertigdagenkalender van Tear is zeer geschikt voor gezinnen. Jong en oud. Iedereen kan meedoen met de veertigdagenkalender. Om de teksten uit de kalender ook voor kinderen leuk en leerzaam te maken ontvang je bij de kalender een gezinsboekje die we hebben ontwikkeld in samenwerking met het tijdschrift Sestra Mama. Het boekje is geschikt voor kinderen tot 12 jaar. 

Veilig naar school in Nepal

Daarnaast ontvang je bij kalender ontvang het spaarpotje. We sparen dit jaar voor kinderen in Nepal.  Nepal heeft een gevaarlijke kant: er is een groot risico op natuurrampen zoals overstromingen, aardbevingen, bosbranden en droogte. Dit maakt de lokale bevolking kwetsbaar. Om ervoor te zorgen dat kinderen in Nepal veilig naar school kunnen gaan, willen we met elkaar geld sparen om stevige klaslokalen te bouwen. --> Lees verder.

 

Over Sestra Mama

Sestra mama is hét nieuwe magazine voor gelovige moeders. Een tijdschrift vol persoonlijke verhalen van en voor moeders met kinderen in de leeftijd van 0 tot 14 jaar.

Ben jij ook continu op zoek naar de work-life balans en tijd voor jezelf en jouw omgeving? Sestra mama is het blad dat je een moment van rust voor jezelf geeft, dingen leert en je uitdaagt. We willen moeders laten voelen dat ze niet alleen staan en helpen rust te vinden. Daarnaast geven we praktische en inspirerende tips over (geloofs)opvoeding en helpen jou om op jouw manier mama te zijn: #zobenikmama

 

Meer weten over Sestra Mama? Bezoek de website.

Sestra mama

Bewust door de veertigdagentijd. Wat past bij jouw gezin?

Blog | 17-02-2020 | Tear
De paaseitjes liggen al weken in vijftig smaken naar je te lonken in de schappen. Hoe kun je – tussen alle ruis door – toeleven naar het feest van Jezus’ overwinning op de dood?

Mirjam van der Vegt: ‘Jezus deed het ook niet alleen’

Verhaal | 16-02-2020 | Maartje de Groot
Tear-ambassadeur Mirjam van der Vegt weet dat je een berg beklimmen niet alleen kan, Jezus deed het ook niet alleen.
Herman Bouma - Foto: Hannah Westra

3 lessen over armoede in Nederland

Blog | 13-02-2020 | Herman Bouma
​Hoe zou het zijn om in armoede te leven in Nederland? Herman en zijn gezin ervoeren het tijdens de veertigdagentijd.

Arie van der Veer: ‘Mijn geloofshoogtepunten zijn vooral dalen waarin God bij me was en is.’

Verhaal | 09-02-2020 | Maartje de Groot
Bekend EO-predikant Arie van der Veer heeft veel te maken met ziekten en verdriet. 'Mijn geloofshoogtepunten zijn vooral dalen waarin God bij me was en is.’
Wat is pasen?

Alles wat je wilt weten over Pasen en de veertigdagentijd

Verhaal | 04-02-2020 | Annemarie van den Berg
Wat is de veertigdagentijd, wanneer valt pasen en wat betekent pasen eigenlijk? Alles wat je wilt weten over pasen lees je hier.

3 sociale ondernemers strijden tegen vervuiling en klimaatverandering in Nepal

Verhaal | 03-02-2020 | Nadine Stam
Inspired Individuals David, Yuhanna en Sajan zetten zich in om van Nepal een schoon en duurzaam land te maken. Lees hun verhalen.

Ontwerp & realisatie: Nilsson