Extra's voor kerken

Speciaal voor kerken hebben we een pakket samengesteld met mooie materialen die je kunt gebruiken bij de veertigdagenkalender. Profiteer hieronder van de gratis downloads én bestel de kalender voor jouw kerk. Bestel je voor de hele gemeente dan bieden we je een mooie korting. 

Pakket voor kerken bij de veertigdagenkalender

 

1. Lesprogramma voor kinderwerk

In samenwerking met Timotheüs hebben we een lesprogramma voor lesprogramma voor kerkelijk kinderwerk opgesteld waarmee je vier zondagen aan de slag kunt. Het materiaal is geschikt voor zowel de onder- als de bovenbouw.

2. Lesprogramma's voor tienerwerk

In samenwerking met Young & Holy hebben we een lesprogramma voor tienergroepen gemaakt waarmee je vier avonden aan de slag kunt met de tieners uit je kerk. 

3. Liturgie voor de Stille Week

Steeds meer kerken willen ook een goede invulling geven aan de Stille Week. Gerbram Heek, predikant van de Veenhartkerk in Mijdrecht, heeft daarvoor een liturgie geschreven.

4. Gesprekshandleiding voor kingen en groepen

Voor kringen en groepen is er een mooie gesprekshandleiding om acht bijeenkomsten mee te vullen met je kring of groep. Voor elke week maakten we een gesprekshandleiding bij het thema van die week. De handleiding is geen complete Bijbelstudie, maar biedt wel voldoende stof voor een prikkelende avond. Het kringmateriaal is geschreven door theoloog en gemeentestichter Oeds Blok.

5. Promotiemateriaal

Wil je de veertigdagenkalender promoten in je kerk? Heel fijn! Bestel hier flyers en posters.

Ontwerp & realisatie: Nilsson