Extra's voor kerken

Speciaal voor kerken is er het 40dagenkalender-kerkenpakket met materialen voor alle leeftijden, zodat iedereen in de gemeente - van jong tot oud - met elkaar de veertigdagentijd kan beleven. Bestel tevens de kalender voor jouw kerk. Bestel je voor de hele gemeente dan ontvang  je korting. 

Pakket voor kerken bij de veertigdagenkalender

 

1. Lesprogramma voor kerkelijk kinderwerk

Met het lesprogramma voor kerkelijk kinderwerk kan je vier zondagochtend aan de slag met de kids uit de onder- en de bovenbouw. Het lesprogramma is gemaakt door  Er op uit!

2. Lesprogramma's voor tienerwerk 

Met het lesprogramma voor tienergroepen kan je tijdens vier bijeenkomsten aan de slag met de tieners uit je kerk. Het lesprogramma is gemaakt door Marian Timmermans van Young & Holy. De werkbladen bij het materiaal vind je op 40dagenkalender.nl/jongeren

3. Liturgie voor de Stille Week 

Steeds meer kerken stellen tijdens de laatste week voor Pasen hun kerkgebouw open voor een korte dagelijkse viering. Met behulp van deze liturgie kun je daar op een eenvoudige manier invulling aan geven. 

4. Gesprekshandleiding voor kringen en groepen 

Voor kringen en groepen is er een mooie gesprekshandleiding om acht bijeenkomsten mee te vullen met je kring of groep. De handleiding biedt voldoende stof voor een prikkelende avond. Het kringmateriaal is geschreven door Herman Bouma, programmaleider Umoja Nederland

Ontwerp & realisatie: Nilsson