Kennismaken met Jente

Jente is het christelijk opvoedingsmagazine van Nederland. Zes keer per jaar is het de plek waar moeders en vaders van kinderen vanaf 3 jaar herkenning ervaren en inspiratie opdoen op het gebied van geloofsopvoeding. Artikelen, interviews, columns, recensies, lifestyle en informatie voor het dagelijks leven in elk christelijk gezin. 

 

Je hoeft geen christen te zijn om je kids in een bakfiets naar de gemengde school op de hoek te brengen.

Bewuste manier van leven

Een bewuste levensstijl er op nahouden is helemaal van deze tijd. Je hoeft geen christen te zijn om je kids in een bakfiets naar de gemengde school op de hoek te brengen. Of ze het belang van respect voor ouderen of andersdenkenden voor te houden. Maar wat is nu het verschil? Veel christenouders zijn op zoek naar een bezielde, bewuste manier van leven. Anders dan onze ouders moeten we het meer in ons eentje doen: want onze buren geloven niet en ook in de familie- en vriendenkring is het niet meer vanzelfsprekend dat je je kinderen het geloof bij wil brengen. Daarom is er Jente!

 

Een cadeau om uit te delen

Jente laat zien dat een christelijke opvoeding veel kleuren kent. Of je jezelf nu protestant noemt of christen of evangelisch, uiteindelijk gaat het erom dat wij in Jente het verlangen delen om ons kind een stevige basis mee te geven: een levenshuis dat op de rots is gebouwd.Wij hopen dat elke uitgave die we gaan maken voelt als een cadeautje. Voor jezelf, maar ook om zelf weer uit te delen. Deel je tijd, deel de handige tips en deel wat je leest uit in gesprekken met mensen om je heen. We hopen bij te dragen aan een positieve kijk op je gezin en opvoeding. Of zoals we het zelf graag zeggen: geloof, gezin, geniet! De thema’s van 2019 zijn: midden in de wereld, kind en kerk, verbinding, veiligheid, falen en weer opstaan, ritme en rust. Neem online alvast een kijkje. Wil je kennismaken met Jente? Bestel de veertigdagenkalender + Jente gezinsschriftje en krijg een gratis Jente!'

Bestel de kalender!

Veertigdagenkalender 2019

€3,95 per stuk

Bestel meerdere kalenders en ontvang korting!

  • Vanaf 25 stuks€3,50 per stuk
  • Vanaf 50 stuks€2,95 per stuk
  • Vanaf 100 stuks€2,70 per stuk
  • Vanaf 500 stuks€2,50 per stuk

Ontwerp & realisatie: Nilsson