40 dagen inspiratie!

De nieuwe veertigdagenkalender van Tear ligt voor je klaar. Met voor iedere dag in de veertigdagentijd een bijbelse overdenking, weetjes én tips over hoe je een eerlijke en bewuste leefstijl in de praktijk brengt. Alles om je te inspireren in de tijd voor Pasen. Bij de kalender zijn er veel gratis extra's voor kerken en gezinnen!

De kalender direct bestellen >>

Bestel de kalender

Veertigdagenkalender 2019

€3,95 per stuk

Bestel meerdere kalenders en ontvang korting!

 • Vanaf 25 stuks€3,50 per stuk
 • Vanaf 50 stuks€2,95 per stuk
 • Vanaf 100 stuks€2,70 per stuk
 • Vanaf 500 stuks€2,50 per stuk

10 jaar Veertigdagenkalender van Tear!

Uw cookieinstellingen staan het niet toe deze inhoud te tonen. Klik hier om uw voorkeuren aan te passen.

Het thema: Vieren

Een bijzondere viering vormt de basis van deze kalender. Vlak voor Zijn dood nodigde Jezus zijn discipelen uit met de woorden: ‘Ik heb er vurig naar verlangd maaltijd met jullie te houden’. De allerlaatste viering die hij met zijn vrienden had was in de vorm van een maaltijd (op witte donderdag). Jezus gaf deze avond een geheel andere betekenis aan deze gedenkwaardigheid. Hij bood verlossing en eenheid met Hem aan in de vorm van brood en wijn. Het avondmaal staat voor verbinding, vrijheid en een nieuw begin..

Voor de hele gemeente

Iedereen in de gemeente – van jong tot oud – kan mee doen. Dat geeft jullie als kerk de gelegenheid om samen toe te leven naar Pasen. Voor bij de kalender kan je GRATIS extra materialen downloaden zoals:

 • kringmateriaal
 • een liturgie voor de Stille Week
 • lesprogramma's voor tienergroepen 
 • lesprogramma's voor kerkelijk kinderwerk. 

Het pakket voor kerken downloaden -->

  combi

  Voor de allerjongsten

  Om de teksten ook voor kinderen leuk en leerzaam te maken, ontvang je bij de kalender een spaarpotje én het gezinsschriftje dat we hebben gemaakt in samenwerking met Jente. Het schriftje is geschikt voor kinderen tot 12 jaar. 

  Ontwerp & realisatie: Nilsson